TÜRK SİNEMASININ 100 .YILI ETKİNLİĞİ

Türk Sinemasının 100.Yıl Etkinliği çerçevesinde 24.12.2014 tarihinde Akçakoca Sky Tower Otel'de gerçekleştirilen etkinliğe okulumuz öğrencileride katıldı. Düzenlenen galada Türk Sinemasına emek harcamış, bir çok Sinema Sanatçısı ödül aldı. Galaya Sinema Oyuncuları Derneği Başkanı Yusuf Sezgin, yönetmenler ve ünlü oyunculardan Eşref Kolçak, Yılmaz Köksal, Engin Çağlar, Nuri Alço, Bahar Öztan, Kayhan Yıldızoğlu, Aytaç Arman, Tuğrul Meteer, Devlet Devrim, Ertem Göreç, Tunca Yönder, Nilüfer Aydan, Mehtap Anıl, Yavuz Karakaş, Anta Toros, Nermin Denizci, Tosun Bayri, Bilal Gülcan, Mahmut Hekimoğlu ile Hababam Sınıfı filminin oyuncuları Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Tayfun Akalın, İrfan Erol ve Ümit Doğru katıldı. Sinemanın emekçilerine plaketler verilirken, 100`üncü yıl pastası Eşref Kolçak tarafından kesildi. Üniversite öğrencileri ünlü oyuncularla fotoğraf çektirerek, sohbet ettiler.