LÖSEV KERMESİ

12 May

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, İlk ve Acil Yardım Programı öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Burcu YÖN tarafından 11 Mayıs 2016 tarihinde LÖSEV Vakfı yararına Üniversitemiz Merkezi Dersliklerinde kermes düzenlendi.
Lösemili çocukların annelerinin el emeği ürünlerinin satışının yapıldığı kermeste konuşan Öğr.Gör.Burcu YÖN, "Bir akademisyen olarak öğrencilerimi yetiştirirken teorik öğretilerin yanı sıra bu tarz sosyal sorumluluk gerektiren konularda da geliştirmeye özen göstermekteyim. Bu dünyayı tüm canlılarla paylaştığımız için birbirimizi her konuda düşünmeli ve bir birimize destek olmalıyız. Kermesin amacı hem LÖSEV ailesine naçizane katkı sağlamak hem de empati duygusu geliştirerek farkındalık oluşturmaktı" dedi
Öğr.Gör.Burcu YÖN, başta Üniversitemizde bu kermesin düzenlenmesinde katkısı bulunan Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Nigar DEMİRCAN ÇAKAR’a, kermeste görev alan öğrencilerime, etkinliğimizin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve kermesimize katılım gösteren tüm hoca ve öğrencilerimize değerli katkılarından dolayı teşekkür etti.