ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI MATERYAL SERGİSİ

29 Nis

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı, Üniversitemizin kuruluşunun 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında 27.04.2016 tarihinde, Düzce Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde (Merkezi Derslikler) Materyal Sergisi düzenlendi.
Materyal Sergisinde; Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin, Temel Tasarım, Çocuk ve Oyun, Çocuk Edebiyatı ve Medya, Çocuk ve Müzik dersleri kapsamında hazırlamış oldukları ürünler sergilendi. Materyal Sergisinin açılışı; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.İlhan GENÇ, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Serap BULDUK, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Zeynep Seda ÇAVUŞ ve Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Öğretim Görevlisi Zeynep TOPÇU BİLİR tarafından yapıldı.
Materyal Sergisine Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanı İsmail ÖZKUL, Düzce Merkez Anaokulu Müdürleri, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Düzce Üniversitesi Anaokulu, Konuralp Anaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldılar.
Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Zeynep Seda ÇAVUŞ, çocukların yıl boyunca yapmış oldukları materyallerin; okul öncesi eğitim alanına katkıda bulunduğunu ve öğrencilerin ders kapsamında uygulama okullarında kullanıldığını belirtti.
Sergide ayrıca öğrencilerimizin hazırlamış oldukları keçeden yapılmış “Melek Bebekler”, Korunmaya Muhtaç Çocuklar (KORUNCUK) Vakfı yararına satışa sunuldu. Elde edilen tüm gelir KORUNCUK Vakfına bağışlanacaktır.