2.ÜNİRALLİ YARIŞMASINA KATILDIK

03 Kas

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri MYO İlk ve Acil Yardım Programı 2. Sınıf öğrencileri, Murat SAVRAN, Tuğba ÇAM, Tuğçe KÖMÜR, Ubeyd TOSUNTAŞ, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Öğr. Gör Ümit KILIÇ öncülüğünde 21-22 Ekim 2015 tarihleri arasında Paramedik Derneği ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İlk ve Acil Yardım Programı (Paramedik) 2. sınıf öğrencilerinin hastane öncesi acil bakım protokolleri ve son güncel kılavuz bilgileri eşliğinde acil olgulara karşı yaklaşımlarının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen İstanbul 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliğin de yapılan Üniversiteler arası 2.Üniralli Yarışmasına katılmışlardır. İlk ve Acil Yardım Programımız henüz mezun vermemiş bir bölüm olmasına rağmen 26 üniversite arasında taşıma ve travma etabında 9. olmuştur. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı kutluyoruz.
Basına yansıyan haberler için ilgili linke tıklayınız.