Sağlık Olsun Etkinliği (18-20 Aralık 2019)

24 Ara

Meslek Yüksekokulumuz, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda ÇAVUŞ tarafından yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında 18-20 Aralık 2019 tarihlerinde sağlıklı beslenmeye yönelik çocuklarda olumlu tutum geliştirmek adına Uzun Mustafa İlkokulu Anasınıflarına “SAĞLIK OLSUN” adlı drama ve ront gösterisi yaptılar.

Ardından Düzce Şehir merkezinde ailelerle röportaj ve sağlıklı beslenmeye yönelik broşür dağıtımıyla devam eden ve sağlıklı beslenmenin önemini vurgulamak amacıyla yapılan etkinliklerde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Nazmiye ÖNİZ, Kübra AMAÇ, Şeyda ELMA, Nurgül YILMAZ ve Melike GÜLMEZ yer aldı.

Yine aynı ders kapsamında, çocuklara okul sevgisi aşılamak ve okul bahçesini daha eğlenceli ve eğitici hale getirmek amacıyla ‘’Öğrenmenin Parolası; Oyun’’ isimli çalışmada ile Çocuk Gelişim Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Ezginur KABA, Büşra AYDOĞAN, Senem KARADUMAN, Melek GÜL, Semanur SEYHAN, Ece Büşra SARIKAYA, Aleyna ACAR, Rumeysa GÜLLÜ, Züleyha BAYRAK, Beyza Nur KÜÇÜK görev aldılar. Çalışmada Azmimilli İlkokulu bahçesine, oyun duygu sekseği, oyun şekiller yolu, kurbağa sekseği ve taklit et oyun etkinlikleri için zeminb boyanması ve düzenleme çalışmaları yapılmıştır.