Okuluma Renk Ver Etkinliği (18.12.2019)

24 Ara

Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi programı 2.sınıf öğrencileri Dr.Öğr.Üyesi Zeynep Seda ÇAVUŞ tarafından yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları ders kapsamında "Okuluma Renk Ver" projesi adı altında 18.12.2019 tarihinde Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama okulu ve İş Uygulama Okulunda bahçe duvarı ve zemini güzelleştirme çalışması yaptılar.

Çocuklara eğitim aldıkları ortamı sevdirmek ve okul bahçesinin daha eğlenceli hale gelmesini sağlamak amacıyla yapılan projede Çocuk Gelişim Programı 2.sınıf öğrencilerinden Kader ECE, Ahsen KARAMAN, Halime BASMA ,Ceren TOPAL, Senanur MARANGOZ, Saadet PİRECİOĞLU, Yeliz KÖK, Döne ŞENÇALAR, Asiye KOÇ, Gamze ERGÜN görev aldı.  Etkinlik kapsamında okul bahçesine özel eğitim alan çocukların motor becerilerini destekleyecek oyun alanları çizildi.  Ayrıca birlikte oyun oynayabilecekleri bu sayede sosyal ve duygusal gelişimlerinin de destekleneceği geleneksel oyum alanlarına da yer verildi.