Materyal Sergisi Etkinliği (17.05.2019)

20 May

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı, 17 Mayıs 2019 tarihinde geleneksel olarak her sene gerçekleştirilen Çocuk Gelişimi Materyal Sergisi’nin açılışı Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan GENÇ, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Serap BAYRAM ve Bölüm Öğretim elemanları tarafından gerçekleştirdi.

Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Dr. Zeynep Seda ÇAVUŞ tarafından yürütülen Eğitimde Araç Gereç Geliştirme dersi,  Öğr. Gör. Dr. Zeynep TOPCU BİLİR tarafından yürütülen Erken Çocukluk Döneminde Matematik Eğitimi dersi ve Öğr. Gör. Yağmur BAŞARAN tarafından yürütülen Okul Öncesinde Bilim Eğitimi dersi kapsamında bir dönem boyunca hazırlamış oldukları materyalleri Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi Derslik girişinde gün boyu ziyaretçilerin beğenilerine sundular. Sergide parmak kuklalar, el kuklaları, müzik materyalleri, deney kitapları, matematik becerilerine yönelik eğitici materyaller, eğitici oyuncaklar, örgü bebekler, maskeler ve oyun evleri ziyaretçilerin sergilendi. Özellikle oyun evlerinin bazıları sergiyi ziyarete gelenler tarafından satın alındı.

Çocuk Gelişimi Programı’nın etkinliğine Düzce Üniversitesi öğrencileri ve öğretim elemanları, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullar ve öğrenciler katıldı.