Hilmi Çilingir Huzurevi'nde Çalışan Hemşirelere Eğitim Verildi

20 May

DÜZCE Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı  Hilmi Çilingir Huzurevi'nde görev yapan hemşirelere, yaşlılarda yasal sorumluluklar, etik konular ve geriatrik aciller konularında bilgi vermek üzere Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Dr.Yeliz DİNÇER tarafından 10 Mayıs 2019 ve 17 Mayıs 2019 tarihlerinde eğitim düzenlenmiştir.

Düzenlenen eğitimlerde; etik kavramlar ve ilkeler, yaşlılıkta yasal sorumluluklar ve geriatride acil hasta tanılaması ve yaklaşımı konularında güncel bilgiler sunuldu. Hilmi Çilingir Huzurevi’nde görev yapan hemşirelerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği eğitim, katılımcıların konu ile ilgili soru ve paylaşımlarının ardından sona erdi.