Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerine Temel Yaşam Desteği Eğitimi Verildi

17 May

Meslek Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı öğretim elemanları Öğr. Gör Hacer ALEMDAR, Öğr. Gör Ümit KILIÇ, Öğr. Gör Burcu YÖN tarafından Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Levent Gürün’ün talebi doğrultusunda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencilerine yönelik Temel Yaşam Desteği eğitimi verildi. Eğitimin teorik kısmında Öğr. Gör Ümit KILIÇ Temel yaşam desteği yapabilmek için gerekli olan temel bilgileri uygulamalı olarak anlattı. Sonrasında uygulama laboratuvarında öğretim elemanları Öğr Gör Hacer Alemdar Öğr. Gör Ümit KILIÇ, Öğr. Gör Burcu Yön eşliğinde öğrenciler 3 gruba ayrılarak maketler üzerinde uygulamalı olarak temel yaşam desteği yapma deneyimini yaşadılar. Eğitimin sonunda Dr öğretim üyesi Levent Görün ve öğrenciler eğitimin çok verimli geçtiğini belirterek memnuniyetlerini ifade ettiler.