Geriatrik Psikiyatrik Aciller Eğitimi

29 Nis

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Yaşlı Bakımı Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Tuğçe Şık tarafından, 25 Nisan 2019 Perşembe günü Hilmi Çilingir Huzur Evi’nde çalışan hemşirelere yönelik “Geriatrik Psikiyatrik Aciller” konu başlıklı bir eğitim düzenlendi.

Huzur evinde görev yapan hemşireleri sık karşılaşılan acil psikiyatrik vakalar üzerine bilgilendirmek amacıyla düzenlenen eğitimde, acil geriatrik psikiyatrik vaka türleri, yapılması gereken acil tedavi yöntemleri ve hemşirelerin bu durumlarda göstermeleri gereken yaklaşımlarına yönelik güncel bilgiler sunulmuştur.  Hilmi Çilingir Huzur Evi’nde görev yapan hemşirelerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği eğitim sonunda, katılımcıların konuya ilişkin soruları yanıtlanarak eğitim tamamlanmıştır.