Çocuk ve Adölesanlarda Obezite Eğitim Etkinliği

19 Nis

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Dr.Esra USTA, 18.04.2019 tarihinde   Düzce Mehmet Zahid Kevseri İmam Hatip Ortaokulu’nda çağımızın hastalığı olan obezite konusunda öğrencilerin farkındalıklarının arttırılması amacıyla “Çocuk ve Adölesanlarda Obezite” konulu eğitim verdi.

Sosyal sorumluluk ve farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen eğitim seminerine Mehmet Zahid Kevseri İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri ve personeli yoğun ilgi gösterdi. Eğitimde obezite, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivitenin arttırılması konularına yer verilerek oturum sonunda öğrencilerin merak ettiği konular tartışılarak aydınlatıldı.

Program, okul yönetimi tarafından Üniversitemiz öğretim elemanın yaptığı çalışmalar ve başarılı sunumları için teşekkür edilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.