Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ziyareti

22 Şub

Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini, Konuralp Yerleşkemizde konuk eden Üniversitemiz; Eğitim Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, yerleşkemiz ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Eğitim Fakültesi ile başlayan ziyarette üniversite adayı öğrencilerin bir sonraki durağı, Meslek Yüksekokulumuz oldu. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Zeynep Seda Çavuş, Öğr.Gör.Yağmur BAŞARAN ve Yüksekokul Sekreteri Dinçer Korkmaz tarafından karşılanan öğrencilere, Öğr. Gör. Dr. Zeynep Seda Çavuş, Yüksekokulumuz ve Çocuk Gelişimi Bölümü hakkında bir sunum yaptı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunulan ziyarette, başarılı olmak için eksik yanların giderilmesi ve sürekli güncel kalınması gerektiği vurgulandı.  Ayrıca öğrenci değişim programları hakkında Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Yüksekokul Sekreteri Dinçer Korkmaz tarafından bilgilendirdi.

Merkez Kütüphaneyi de gezen misafir öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Üniversitemiz yetkililerine teşekkür etti.