Sağlıklı Beslenme Etkinliği

27 Ara

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümüne bağlı Çocuk Gelişimi Programı 1.sınıf öğrencileri, 19.12.2018 tarihinde Öğr. Gör. Yağmur BAŞARAN sorumluluğunda yürütülen “Anne-Çocuk Sağlığı ve Beslenmesi” dersi kapsamında Düzce Özel Eğitim Anaokuluna ziyarette bulunup kurumda bulunan öğrencilerle “Sağlıklı Beslenme” konulu etkinlik düzenlediler.

Ders kapsamında öğrenilen bilgilerin yerinde uygulanması amacı ile öğrenciler, Düzce Özel Eğitim Anaokulu ‘nda eğitim gören çocuklara sağlıklı ve neşeli tabaklar hazırladılar. Tabakların hazırlanmasının öncesinde çocuklara sağlıklı beslenme konulu gösteri sunuldu, çocukların eğlenerek öğrenmesi sağlandı.

Öğr.Gör. Yağmur BAŞARAN ,Öğrencilerimizin, Düzce Özel Eğitim Anaokulu’nda  yapmış oldukları bu etkinliğin onlar için hem bir tecrübe, hem de teoride öğrendiklerini gerçek yaşama yansıtma fırsatı  bulduklarını belirtti. Bu tarz çalışmaların Üniversitemiz, Öğrencilerimiz ve Düzce halkı için faydalı olduğunu ve devam edeceğini açıkladı.