İÇ DEĞERLENDİRME (12.13/12/2018)

21 Ara

Meslek Yüksekokulumuzda Sürekli İyileştirme Koordinatörlüğü tarafından yükseköğretim kalite geliştirme süreçleri kapsamında kurulan ekip tarafından 12-13 Aralık 2018 tarihlerinde kurum iç değerlendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Birimimizin iç değerlendirme faaliyetini gerçekleştirmek için görevlendirilen komisyon üyeleri  12 Aralık Çarşamba günü Yüksekokulumuz müdürü Dr. Öğretim Üyesi Serap BAYRAM, müdür yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Esra USTA, Öğr. Gör. Dr. Yeliz DİNÇER ve Yüksekokul sekreteri Dinçer KORKMAZ  tarafından müdürlük makamında karşılandı. Müdürlük makamında yapılan toplantıdan sonra okulumuzun çalışmaları birim tanıtım sunumuyla komisyon üyeleriyle paylaşıldı. Tanıtım sunumunun ardından komisyon üyeleri planlamaları dâhilinde okulumuzda görevli, akademik personelimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldi.  Yapılan toplantılar ve incelemelerin ardından komisyon üyeleri 13 Aralık Perşembe günü hazırladıkları Birim İç Değerlendirme Raporunu sunarak çalışmalarını sonlandırmışlardır. Yüksekokulumuz adına güçlü yönlerimizi ve iyileştirmeye açık yönlerimizi belirleme fırsatı yaratan bu değerlendirmeyle yükseköğretimde kalite geliştirme sürecinde doğru yolda olduğumuzu bir kez daha görmüş olduk. Okulumuzdaki kalite iç değerlendirme faaliyetlerini titizlikle ve özenle gerçekleştiren komisyon üyeleri Öğr.Gör.Dr.Esra USTA’ya, Öğr.Gör.Dr.Zeynep Seda ÇAVUŞ’a, Öğr.Gör.Ümit KILIÇ’a, yüksekokul sekreterimiz Dinçer KORKMAZ’a ve öğrencimiz Necim AKKAR’a  teşekkürlerimizi sunarız.