AÇIK KAPI GÜNÜ ETKİNLİĞİ (11.12.2018)

18 Ara

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 11.12.2018 tarihinde ikinci kez gerçekleştirilen Açık Kapı Gününde Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serap Bayram öğrencileri, akademik ve idari personeli makamında kabul etti. Açık kapı gününe gelen mensuplarımızın Meslek Yüksekokulu ile ilgili düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Sayın Bayram, gündeme gelen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Bu değerlendirmelerde, eğitim-öğretim süreçleri, uygulamalar ve stajlar, fiziksel ortam ve sosyal olanaklar noktasında görüşler ve önerilerin ön planda yer aldığı görüldü. Öneriler doğrultusunda Düzeltici Önleyici Faaliyet Formu düzenlenerek iyileştirilme süreçlerinin yürütülmesine karar verildi. "Değer Üreten Üniversite" sloganı ile Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ın önderliğinde hayata geçen Açık Kapı Uygulaması Yüksekokulumuzun kurumsal kimliğine vereceği katkılardan dolayı bundan sonraki süreçte de titizlilik içerisinde yürütülmeye devam edecektir.