Okul Öncesi Eğitimde Orff Uygulamaları Etkinliği

06 Ara

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programı mezunlarından Montessori Doğuş Koleji ana sınıf öğretmeni Tuğba Cingirt, Öğrenme Öğretme Teknikleri dersi kapsamında 06.12.2018 tarihinde mezun olduğu bölüme konuk oldu.   “Okul Öncesi Eğitimde Orff Uygulamaları” hakkında bilgi paylaşan Cingirt, sonrasında öğrencilerle birlikte çeşitli  Orff uygulamalarında bulundu.

Ders sorumlusu Öğr. Gör. Yağmur Başaran, “Bölümümüzden mezun olan ve alanda başarılı çalışmalara imza atan öğrencimizin, dersimize konuk olması bizim için gurur vericidir. Mezun öğrencimizin böyle bir etkinlikle dersimize katılmış olması, mevcut öğrencilerimizi motive etmiş ve onlar için de önemli bir rol model olmuştur. “ dedi. Etkinlik sonunda Öğr. Gör. Yağmur Başaran, öğretmen Tuğba Cingirt’e katılımından dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.