Boğaziçi İlkokulunun Ana Sınıflarına Eğitici Materyal Desteği

20 Kas

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, her dönem yürütttükleri sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklediler.

Çocuk Gelişimi Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencileri 21.11.2017 tarihinde Öğr. Gör. Zeynep TOPCU BİLİR yürütücülüğünde Boğaziçi İlkokulunun anasınıflarına eğitici materyal desteğinde bulundular. Okul müdürü Yüksel Danış ile yaptıkları görüşmede anasınıflarının oyuncak ve materyal desteğine ihtiyaç duyduğunu öğrendikten sonra öğrenciler ile okula destek olmaya karar verdiklerini belirten Öğr. Gör. Zeynep TOPCU BİLİR, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Dinçer Korkmaz ve tüm öğrencileri temsilen İlknur Kesim, Mehtap Arabacı ve Selcan Birinci ile hediyelerini bizzat çocuklara ve okul öncesi öğretmenlerine teslim ettiler.

Öğr. Gör. Zeynep TOPCU BİLİR, Çocuk Gelişimi Programımızda mesleki bilgi ve beceri kadar öğrencilerimizde toplumsal duyarlılık ve farkındalıkta kazandırmayı çok önemsiyorsunuz. Bu sebeple her yıl mutlaka en az bir sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz dedi. Önce ki senelerde Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Tema Vakfı gibi kuruluşlara destek için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Topcu Bilir,  yerelde de ihtiyaç duyulan konularda desteklerinin devam edeceklerini belirtirken, gönüllük esasına dayalı bu çalışmalarına katkı sağlayan tüm Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerine teşekkürlerini iletti.