YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre 2017-2018 Güz)

17 Ağu

2017-2018 Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Meslek Yüksekokulumuzun Programlarına Kurumlararası Yatay Geçiş Yapmak için başvuran adayların başvuru dosyaları ilgili komisyonlarca incelenmiş olup Asil ve Yedek adaylara ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur. Kesin kayıtlar 05.09.2017-15.09.2017 tarihleri arasında Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işleri biriminde yapılacaktır.

İlk ve Acil Yardım Programına Yatay Geçiş hakkı kazanan adayların kayda gelirken sağlık kurulu raporu getirmeleri gerekmektedir. İlk ve Acil Yardım Programından İlk ve Acil Yardım Programına geçiş yapacak adayların sağlık raporu getirmelerine gerek yoktur.Farklı bir bölümden İlk ve Acil Yardım Programımıza geçiş yaptıracak adayların kayıt sırasında sağlık kurulu raporu sunmaları zorunludur.İlk ve Acil Yardım Programını kazanan adayların taşıması gereken özellik ÖSYM tercih kılavuzunun özel koşul 233.maddesinde belirtilmiştir. Sağlık Kurulu Raporunun alınacağı yer, rapor içeriği ve örnek raporlara göz atmak için tıklayınız.

Çocuk Gelişimi Programına Merkezi Yerleştirme Puanına göre yatay geçiş hakkı kazanan adayları öğrenmek için tıklayınız.

İlk ve Acil Yardım Programına Merkezi Yerleştirme Puanına göre yatay geçiş hakkı kazanan adayları öğrenmek için tıklayınız.