UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ

27 Eyl

TÜRK DİLİ DERSİ – ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ DERSİ

Uzaktan Eğitimle verilen derslere programda belirtilen gün ve saatte sisteme giriş yapmayan öğrenciler YOK YAZILMAMAKTADIRLAR. Programda belirtilen gün ve saatte sisteme giriş yapmanız, dersi anlatan öğretim elemanına konuyla ilgili online soru sormanıza olanak tanır. Konusu sisteme yüklenmiş olan dersi, öğrencilerimiz istedikleri herhangi bir gün ve saatte izleyebilirler.

UZAKTAN EĞİTİME BAĞLANMA AŞAMALARI:
1-http://www.uzem.duzce.edu.tr/ adresine giriş yapınız.
2-Üst menüden Sisteme Girişi tıklayınız
3-Sağ üst köşede yer alan Giriş Yapa tıklayınız.
4-Gelen sayfada Kullanıcı adınız için: Öğrenci Numaranızı, Şifre için: TC Kimlik Numaranızı giriniz
5-Türk Dili ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersi Çocuk Gelişimi Programı üzerinden açıldığından tüm öğrencilerimizin Çocuk Gelişimi Butonuna tıklaması gerekmektedir.

Not: 1.Sınıf Öğrencilerimizin e-posta adresleri henüz aktif olmadığından dersleri izleyememektedirler. En kısa sürede bu sorun giderilecektir.